Obecny czas: 03 Wrz 2010, 01:22 Zobacz posty bez odpowiedzi
Zobacz posty od ostatniej wizyty

Napisz nowy temat Odpowiedz Forum hard|core.pl Strona główna » forum » Rozmowy na poziomie Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość

Awatar użytkownika

Dołączenie: Luty 2004
 PostWysłany: 02 Kwi 2009, 11:37 
Temat postu: Codex Alimentarius
http://www.youtube.com/watch?v=lyLI8UVdTzQ

Ostro.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

Dołączenie: Lipiec 2005
 PostWysłany: 02 Kwi 2009, 11:53 
Temat postu:
litosci.

http://licorea.pl/bart/blog/2009/02/14/codex-alimentarius-i-jaszczury/

Awatar użytkownika

Dołączenie: Sierpień 2005
 PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:05 
Temat postu:
wisienko sprowadzanie tego do absurdu przywolywujac jaszczury jest slabe. aspartan tez jest zdrowy w chuj i pewnie przyjmujesz 10 megaton tego syfu rocznie :D

Profil E-mail WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:10 
Temat postu:
RadekP napisał(a):
wisienko sprowadzanie tego do absurdu przywolywujac jaszczury jest slabe. aspartan tez jest zdrowy w chuj i pewnie przyjmujesz 10 megaton tego syfu rocznie :D

jaszczury jasczurami ale przeciez jak twierdzi niejaki Bill Clement na stronie raw foodowcow:

Cytuj:
Myślicie, że pieprzę bzdury? Proszę sprawdzić moje informacje. Światowa Organizacja Zdrowia przyznała, że „jeśli Codex zostanie wprowadzony w życie, umrą dwa miliardy ludzi”. (…)

Zadzwońcie do Światowej Organizacji Zdrowia i zapytajcie ich o Codex. Odpowiedzą wam: „Umrą dwa miliardy ludzi”. To jest fakt naukowy.

Czujecie? Normalnie można zadzwonić do WHO (22 791 21 11, kierunkowy do Szwajcarii 41) i zapytać o Codex Alimentarius, a pani telefonistka odpowie: „Ja ja, zwei Milliarden Menschen kaput, haha”. Czad!

Awatar użytkownika

Dołączenie: Maj 2006
 PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:15 
Temat postu:
Nie mam pojęcia co to jest ten CA, ale nigdy mi się nie podobało dyskredytowanie jakiejkolwiek opinii czy pomysłu tylko dla tego, bo na taki sam pomysł, czy taką samą opinię wyrażał ktoś, kto znowu wierzy w coś tam innego.

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:16 
Temat postu:
Napalm in the Morning napisał(a):
Nie mam pojęcia co to jest ten CA, ale nigdy mi się nie podobało dyskredytowanie jakiejkolwiek opinii czy pomysłu tylko dla tego, bo na taki sam pomysł, czy taką samą opinię wyrażał ktoś, kto znowu wierzy w coś tam innego.

ale o co chodzi? :-)

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:18 
Temat postu:
Wydrukowalem sobie to scierwo i obczaje dokładnie. Niemniej jezeli ma to regulowac dostep do normalnego jedzenia i alternatywnych metod leczenia, to bedzie naprawde fajnie. Nie wyobrażam sobie funkcjonowania normalnie mając do dyspozycji supermarkety z gównianym żarciem i braku możliwości zakupu warzyw od poczciwców-działkowców.

Mozemy sie tutaj oczywiscie podsmiewywac, przywolywac jednego z drugim i wywlekac ich teorie, czy co tam ktos powiedzial w tym kontekscie. Tymczasem pani na zamieszczonym przeze mnie video mowi konkretnie czym jest codex alimentarius i jakie będą konsekwencje jego wprowadzenia.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:18 
Temat postu:
alternatywne metody leczenia...az mnie skreca...

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:19 
Temat postu:
Cytuj:
ale o co chodzi?

O odwracanie kota ogonem. You good police.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:21 
Temat postu:
Chodzi mi o myśl przewodnią posta na blogu, który dałeś - wszyscy, którzy krytukują CA to muszą być wariaci, bo David Icke też go krytykuje, a on myśli, że Rząd Światowy to przebrane za ludzi jaszczury. :)

Btw z o tych jaszczurach słysze już nie pierwszy raz. Kiedyś odebrałem o tych parszywych gadach z kosmosu obszerny wykład od amatora ciężkich używek niekoniecznie zrobionych z etanolu na krakowskich plantach. Może coś w tym jest.

PS.
Image

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:24 
Temat postu:
Napalm in the Morning napisał(a):
Chodzi mi o myśl przewodnią posta na blogu, który dałeś - wszyscy, którzy krytukują CA to muszą być wariaci, bo David Icke też go krytykuje, a on myśli, że Rząd Światowy to przebrane za ludzi jaszczury. :)

przypisujesz mi literki ktorych nie wystukalem na swojej klawiaturze. a z rozumienia tekstu czytanego dwoja.

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:27 
Temat postu:
Nie Tobie, a autorowi bloga conajwyżej. :wink:

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:55 
Temat postu:
Pat_of_Resistance napisał(a):
Tymczasem pani na zamieszczonym przeze mnie video mowi konkretnie czym jest codex alimentarius i jakie będą konsekwencje jego wprowadzenia.

Widziałem kiedyś filmik, gdzie uczony z tytułem doktora mówił konkretnie o światowemu spisku żydów i jakie z tego mamy konsekwencje. POWAGA!

Profil E-mail WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 13:58 
Temat postu:
wisnia napisał(a):
RadekP napisał(a):

jaszczury jasczurami ale przeciez jak twierdzi niejaki Bill Clement na stronie raw foodowcow:

Cytuj:
Myślicie, że pieprzę bzdury? Proszę sprawdzić moje informacje. Światowa Organizacja Zdrowia przyznała, że „jeśli Codex zostanie wprowadzony w życie, umrą dwa miliardy ludzi”. (…)

Zadzwońcie do Światowej Organizacji Zdrowia i zapytajcie ich o Codex. Odpowiedzą wam: „Umrą dwa miliardy ludzi”. To jest fakt naukowy.

Czujecie? Normalnie można zadzwonić do WHO (22 791 21 11, kierunkowy do Szwajcarii 41) i zapytać o Codex Alimentarius, a pani telefonistka odpowie: „Ja ja, zwei Milliarden Menschen kaput, haha”. Czad!

no kurwa panie przeczytalem wpis na tym blogu i tam nie ma nawet ulamka jakiegokolwiek merytorycznej polemiki, zadnych argumentow. sprowadzanie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi wychodzacych czasami z ust kontrowersyjnych dziwakow to swietny sposob na dyskusje. a idz pan w chuj z takim blogiem

wisnia napisał(a):

wisnie skreca=zabronic :lol:

Raga napisał(a):
Widziałem kiedyś filmik, gdzie uczony z tytułem doktora mówił konkretnie o światowemu spisku żydów i jakie z tego mamy konsekwencje. POWAGA!

ale zydow jako narodu czy grupki jakichstam zydowskich bankierow? to antysemityzm czy paranoje zarzucasz uczonemu? i czy to juz jest wystarczajacy powod zeby nie wierzyc uczonym? :D

Profil E-mail WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 14:20 
Temat postu:
RadekP napisał(a):
no kurwa panie przeczytalem wpis na tym blogu i tam nie ma nawet ulamka jakiegokolwiek merytorycznej polemiki, zadnych argumentow. sprowadzanie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi wychodzacych czasami z ust kontrowersyjnych dziwakow to swietny sposob na dyskusje. a idz pan w chuj z takim blogiem

Tak na poważnie, to wstyd mi było coś takiego publikować. Argument przypierdalający się do wyglądu strony, mistrz!

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 14:43 
Temat postu:
RadekP napisał(a):

ale z czym ty chcesz merytorycznie dyskutowac? z twierdzeniem ze z powodu wejscia w zycie Codex A. umra 2 miliardy ludzi? z twierdzeniem ze szczepionki zabijajom? ze chca zabronic homeopatii? a moze z tym ze znikna juz z tego swiata warzywa?

Cytuj:
wisnia napisał(a):

wisnie skreca=zabronic :lol:

ale czego zabronic? glupoty? jak ktos chce sobie wbijac w glowe igielki bardzo prosze - ale jak nazwiesz to leczeniem i moze jeszcze bedziesz domagal sie zrownania tych pierdol z medycyna to rzeczywiscie bardzo prosze Rzad Swiatowy o naslanie uzbrojonych jaszczurow

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 14:43 
Temat postu:
http://www.stopcodex.pl/

8)

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 15:16 
Temat postu:
DDD666 napisał(a):

mistrz stronka

oto argumenty

Cytuj:
Codex Alimentarius - w Polsce znany jako Kodeks Żywnościowy - to zbiór zasad które powinny nas chronić, a w rzeczywistości będą nas ograniczać i to wszystko jest planowane od 2010:
- cała żywność może być napromieniowana bez powiadomienia konsumenta (zob. zezwolenie FDA w USA na napromieniowanie)i może zawierać dodatki chemiczne oraz pestycydy, będąc nadal nazywana „żywnością ekologiczną”(zob. Zielona Księga w UE)
- wszystkie zwierzęta przeznaczone na mięso możliwe, że będą musiały zażywać antybiotyki i hormony wzrostu, łącznie z hodowanymi ekologicznie
- możliwe z czasem przydomowa uprawa własnych owoców i warzyw nie będzie możliwa bez zezwolenia (zobacz ustawa w USA nr HR 875 i SR 425)
-sprzedaż naturalnych witamin, suplementów mineralnych i ziół może być nielegalna, podobnie jak terapie naturalne stosujące te składniki (np.Kanada ustawa C-6 i C-51; UE dyrektywy dot. suplementów).

"moze (...) mozliwe (...) mozliwe (...) moze byc"

cudnie!

poza tym jak naucza sie jakos pisac po polskiemu jezyku to moze sie zastanowie nad merytoryczna dyskusja :D

Awatar użytkownika

Dołączenie: Kwiecień 2005
 PostWysłany: 02 Kwi 2009, 15:26 
Temat postu:
wisnia napisał(a):

po co sie Wisnia dalej wypowiadasz w tym topicu, kazdy juz sie chyba nauczyl ze jak chce sie dowiedziec co myslisz na jakis temat wystarczy wpisac adres licorea.pl/bart/blog :wink:

Profil E-mail WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 15:35 
Temat postu:
wrath napisał(a):
wisnia napisał(a):

po co sie Wisnia dalej wypowiadasz w tym topicu, kazdy juz sie chyba nauczyl ze jak chce sie dowiedziec co myslisz na jakis temat wystarczy wpisac adres licorea.pl/bart/blog :wink:

łał, humor godny mistrzow! niestety Bart nie zajmuje stanowiska w wielu innych sprawach wiec musze biedny szukac i myslec sam...

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 15:40 
Temat postu:
Cytuj:
ale jak nazwiesz to leczeniem i moze jeszcze bedziesz domagal sie zrownania tych pierdol z medycyna

Negro, please! Wiśnia, chińska medycyna albo ayurveda są trochę starsze od tego, co dzisiaj się nazywa medycyną i ma trochę większe doświadczenie i często lepsze efekty, przy tym nie popełnia takich gaf jak leczenie kataru jak "choroby" etc.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 15:53 
Temat postu:
Cytuj:
ale jak nazwiesz to leczeniem i moze jeszcze bedziesz domagal sie zrownania tych pierdol z medycyna

Negro, please! Wiśnia, chińska medycyna albo ayurveda są trochę starsze od tego, co dzisiaj się nazywa medycyną i ma trochę większe doświadczenie i często lepsze efekty, przy tym nie popełnia takich gaf jak leczenie kataru jak "choroby" etc.

tak wiem, a jakis tam kriszna przewidzial fizyke kwantowa.

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 16:05 
Temat postu:
Możesz oczywiście obracać wszystko w żart, a ja nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać. Dzisiejsza medycyna broni się sama. Podobnie jak polskie filmy.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 16:08 
Temat postu:
Możesz oczywiście obracać wszystko w żart, a ja nie mam zamiaru Cię do niczego przekonywać. Dzisiejsza medycyna broni się sama. Podobnie jak polskie filmy.

broni sie sama. dzieki niej moja babcia, majac bypassy, cieszy sie swietnym zdrowiem konczac w tym roku 84 lata. sprobuj tego z korzeniem zen-szen!

Awatar użytkownika

PostWysłany: 02 Kwi 2009, 16:22 
Temat postu:
A gdzie powiedzialem, ze jestem przeciwko by-pass'om?

Nie wypisuj tutaj takich rzeczy, bo zanim zareaguję okaże się, że jestem przeciwny leczeniu zębów, ortopedii i chirurgii i polecam spędzić trzy zdrowaśki w piecu.

Problem tkwi w tym, że wielu problemów możnaby uniknąć, nie przyjmując tony syfu, produkowanego przez koncerny farmaceutyczne (często te same, które produkują nawozy i inne gówno) albo jedząc lepsze jedzenie. To jest istotą tego filmu - zagrożenie braku dostępu do dobrej jakości żywności i różnych metod leczenia. Ktoś chce sobie brać antybiotyki, proszę bardzo, mam to w dupie, ale nie życze sobie jesć napromieniowanej żywności, bo taka jest "zdrowsza".
Już pomijam ogólne podejście lekarzy do ludzi i historie, których się nasłuchałem, ale to nie czas i miejsce na to.

Profil  WWW

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz Forum hard|core.pl Strona główna » forum » Rozmowy na poziomie Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna

Statystyki

Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], pan jedi oraz 4 gości

Szukaj:
Skocz do: