wisnia napisał(a):
RadekP napisał(a):
wisienko sprowadzanie tego do absurdu przywolywujac jaszczury jest slabe. aspartan tez jest zdrowy w chuj i pewnie przyjmujesz 10 megaton tego syfu rocznie

jaszczury jasczurami ale przeciez jak twierdzi niejaki Bill Clement na stronie raw foodowcow:
Cytuj:
Myślicie, że pieprzę bzdury? Proszę sprawdzić moje informacje. Światowa Organizacja Zdrowia przyznała, że „jeśli Codex zostanie wprowadzony w życie, umrą dwa miliardy ludzi”. (…)
Zadzwońcie do Światowej Organizacji Zdrowia i zapytajcie ich o Codex. Odpowiedzą wam: „Umrą dwa miliardy ludzi”. To jest fakt naukowy.
Czujecie? Normalnie można zadzwonić do WHO (22 791 21 11, kierunkowy do Szwajcarii 41) i zapytać o Codex Alimentarius, a pani telefonistka odpowie: „Ja ja, zwei Milliarden Menschen kaput, haha”. Czad!no kurwa panie przeczytalem wpis na tym blogu i tam nie ma nawet ulamka jakiegokolwiek merytorycznej polemiki, zadnych argumentow. sprowadzanie wyrwanych z kontekstu wypowiedzi wychodzacych czasami z ust kontrowersyjnych dziwakow to swietny sposob na dyskusje. a idz pan w chuj z takim blogiem
wisnia napisał(a):
alternatywne metody leczenia...az mnie skreca...
wisnie skreca=zabronic

Raga napisał(a):
Widziałem kiedyś filmik, gdzie uczony z tytułem doktora mówił konkretnie o światowemu spisku żydów i jakie z tego mamy konsekwencje. POWAGA!
ale zydow jako narodu czy grupki jakichstam zydowskich bankierow? to antysemityzm czy paranoje zarzucasz uczonemu? i czy to juz jest wystarczajacy powod zeby nie wierzyc uczonym?