Obecny czas: 07 Wrz 2010, 17:19 Zobacz posty bez odpowiedzi
Zobacz posty od ostatniej wizyty

Napisz nowy temat Odpowiedz Forum hard|core.pl Strona główna » forum » Rozmowy na poziomie Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna
Autor Wiadomość

Awatar użytkownika

Dołączenie: Październik 2006
 PostWysłany: 18 Lut 2009, 16:03 
Temat postu:
Wychyl prawą gałkę lekko do siebie (na oko, do połowy) i utrzymaj przez chwilę to wyjdzie manual, kwestia praktyki. Nose manuala robisz analogicznie "od siebie".

Awatar użytkownika

Dołączenie: Październik 2007
 PostWysłany: 18 Lut 2009, 17:54 
Temat postu:
zajebiście dzięki! Jak wrócę z pracy to napierdalam!!!!!

Awatar użytkownika

Dołączenie: Październik 2004
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 20:48 
Temat postu:
drogie koleżanki i koledzy. jako że zawsze służycie radą pozwolę zadać sobie to pytanie. ps3 czy xbox 360? zdaję sobie sprawę że to pytanie z serii canon czy nikon lub boże narodzenie czy wielkanoc. jednak proszę o kilka wskazówek.

chodzi mi głównie o grę w samochodówki, mam dostęp do telewizorka hd, kusi mnie trochę to że ps3 ma blue-ray. czy są jakieś kolosalne różnice w grafice? jak jest z kwestią hd i grania na tych konsolach?

dzięki za jakieś wskazówki:)

Profil  WWW

Dołączenie: Grudzień 2006
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 21:05 
Temat postu:
PS3 ma to ;)

http://www.youtube.com/watch?v=XWEgA3PLd2Y

Awatar użytkownika

Dołączenie: Maj 2006
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 21:10 
Temat postu:
jak samochodówki to tylko PS3

Awatar użytkownika

Dołączenie: Listopad 2004
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 21:13 
Temat postu:
jesli chodzi o samochodowki to wiadomo ze seria BURNOUT

Awatar użytkownika

Dołączenie: Styczeń 2006
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 22:11 
Temat postu:
jak tylko samochodówki i singleplayer to w sumie nie ma różnicy jaka konsole kupisz.

Ale jezeli chcesz grac online to Xbox 360 jest lepszym rozwiązaniem. W grafice różnic między konsolami nie ma.

Awatar użytkownika

Dołączenie: Styczeń 2007
 PostWysłany: 15 Mar 2009, 23:33 
Temat postu:
tylko Xbox360
8)

Profil  WWW

Awatar użytkownika

Dołączenie: Październik 2007
 PostWysłany: 16 Mar 2009, 10:20 
Temat postu:
ha! też miałem dylemat, zdecydowałem się na Xboxa360 i za chuj nie żałuję

Awatar użytkownika

Dołączenie: Październik 2004
 PostWysłany: 16 Mar 2009, 11:38 
Temat postu:
też raczej wezmę xboxa. w sumie tylko i wyłącznie dla tego że można go przerobić. nie żebym był jakimś piratem strasznym bo raczej kupuje oryginalny stuff ale nie stać mnie żeby na początku kupić 5 tytułów. w sumie bardziej chciałbym ps3 ale niestety.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

Dołączenie: Listopad 2008
 PostWysłany: 16 Mar 2009, 15:17 
Temat postu:
Ps3 i nie ma chuja we wsi :wink: może jest ktoś chetny na zrzuty na gry z Playstation Store?

Dołączenie: Grudzień 2006
 PostWysłany: 16 Mar 2009, 22:00 
Temat postu:
ja coraz poważniej zastanawiam nad kupnem pożądnego PC'ta ;)

Awatar użytkownika

Dołączenie: Wrzesień 2004
 PostWysłany: 07 Lut 2010, 21:43 
Temat postu: Re: pytanie do konsolowcow
Ok to ja mam takie pytanie :

bo szukałem na forum ale odp. nie znalazłem.

Jaki jest lepszy wybór PS3 czy XBO360X ? Na co zwracać uwagę? jakieś wadliwe serie CZy cos ? Bany na multi ?

Przychylam sie do ps3 ale xboxa można taniej wyrwać na allegro

Gdzie są lepsze gry ??

Kto odpowie ;)

Awatar użytkownika

Dołączenie: Wrzesień 2005
 PostWysłany: 08 Lut 2010, 00:15 
Grochu prawdę Ci powie...

Zacznę jak ekonomista, odpowiedź na pytanie brzmi "To zależy"

Jeśli nie miałeś do tej pory do czynienia z konsolami obecnej generacji to najlepszym rozwiązaniem będzie x-box, biblioteka gier jest naprawdę imponująca, bardzo wiele do nadrobienia.

Jeśli miałeś do czynienia to na dzień dzisiejszy PS3 wygrywa, będzie miało bardzo dobry line up tytułów nadchodzących.

Profil E-mail WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 08 Lut 2010, 00:34 
miałem pagazusa a teraz mam psp :)hyhy

MW2 bym pograł w GOF

szkoda ze gry nie wychodzą na kazdą konsole hehe

Awatar użytkownika

Dołączenie: Styczeń 2009
 PostWysłany: 08 Lut 2010, 01:12 
ja własnie jestem na etapie zmiany xboxa 360 na ps3 - pojawia się kilka tytułów, które mnie przekonały - zobaczymy jak się będzie sprawdzać online
xbox mi pasował przez jakis czas, ale włsnie jako pierwsza konsola nowej generacji - wydaje mi się, że ps3 ma jednak większy potencjał

Awatar użytkownika

Dołączenie: Luty 2004
 PostWysłany: 08 Lut 2010, 02:30 
Kup ps3, na ten moment stoją przed nią większe perspektywy. Ale i tak większość gier jest ta sama i tu i tu. Xbox obecnie ma więcej małych niezależnych gierek do ściągnięcia.

Profil  WWW

Awatar użytkownika

PostWysłany: 08 Lut 2010, 11:35 
kmh napisał(a):
Kup ps3, na ten moment stoją przed nią większe perspektywy. Ale i tak większość gier jest ta sama i tu i tu. Xbox obecnie ma więcej małych niezależnych gierek do ściągnięcia.

ps3 ma blureja ale jak juz mam kupic i tv to kupie takie z pc outem wiec filmy bede z kopa jechał.
trafiłem wczoraj na strone jaką gdzie te same gry te same lokacje były porównywane na ps3 i xboxa i w grafice raczej różnicy niema . troche inaczej jest wyświetlana to wszytsko. no i wyczytałem ze pad do x jest wygodniejszy.

no i taniej duzo mozna nówkę x wyrwać.

aaaa szkoda tylko ze multi jest płatne na x ;/ niby 130 za rok ale jednak....z 2 strony gry są tańsze.

Awatar użytkownika

Dołączenie: Maj 2006
 PostWysłany: 08 Lut 2010, 17:06 
PAGAN napisał(a):
kmh napisał(a):

ps3 ma blureja ale jak juz mam kupic i tv to kupie takie z pc outem wiec filmy bede z kopa jechał.
trafiłem wczoraj na strone jaką gdzie te same gry te same lokacje były porównywane na ps3 i xboxa i w grafice raczej różnicy niema . troche inaczej jest wyświetlana to wszytsko. no i wyczytałem ze pad do x jest wygodniejszy.

no i taniej duzo mozna nówkę x wyrwać.

aaaa szkoda tylko ze multi jest płatne na x ;/ niby 130 za rok ale jednak....z 2 strony gry są tańsze.

tylko x,

ale beka tylko taka cieeeeeepła

Profil  WWW

Dołączenie: Luty 2010
 PostWysłany: 08 Lut 2010, 20:37 
Temat postu: Re:
mtl napisał(a):

Kiedy premiera europejska? (przypominam że cytuje post z 2007 roku)
To by było na tyle, jeśli chodzi o Sony które od początku istnienia PS3 dużo mówi a mniej robi. Wybór konsoli to sprawa indywidualna, akurat jestem szczęśliwym posiadaczem X360 i PS3 i obie konsole mają coś do zaoferowania, jednak jeśli komuś zależy na graniu online i najlepszych grach ku temu = Xbox 360.

Profil E-mail 

Awatar użytkownika

PostWysłany: 08 Lut 2010, 21:38 
Temat postu: Re: [ KONSOLE ]
szczerze, jeśli masz zamiar wydać hajs na konsole i tv i na tym kończą się twoje wydatki to bierz x-a, piractwo w Polsce jest ogromne tak samo jak na PSP,Ds, i Wii jeśli chcesz grać w oryginały bierz PS 3 to w sumie jest główna różnica między konsolami nowej generacji

Dołączenie: Luty 2010
 PostWysłany: 09 Lut 2010, 00:54 
Cykomaton napisał(a):
szczerze, jeśli masz zamiar wydać hajs na konsole i tv i na tym kończą się twoje wydatki to bierz x-a, piractwo w Polsce jest ogromne tak samo jak na PSP,Ds, i Wii jeśli chcesz grać w oryginały bierz PS 3 to w sumie jest główna różnica między konsolami nowej generacji

Nie rozumiem twojej logiki, większa biblioteka gier na X360, lepszy online, tańsze oryginały, większość gier multiplatformowych wypada lepiej na Xboxie, kwestia gier to już sprawa indywidualna ja wole gry na xboxa 360 (Halo 3, GOW, Forza itp.), ale "jeśli chcesz grać w oryginały bierz PS 3" nie rozumiem.

Profil E-mail 

Dołączenie: Sierpień 2009
 PostWysłany: 09 Lut 2010, 01:29 
ja wybrałem ps3 i kierowałem sie :

-przede wszystkim awaryjnością, kupowałem konsole w 2007 i wtedy xboxy były mocno awaryjne, ps3 prawie w ogóle
-wbudowane wifi
-mozliwośc dowolnej zmiany dysku w standardzie 2.5"
-wbudowany bluray
-darmowy online
-kontynuacje paru gierek w które zażarcie pocinałem na psx i ps2, takich jak tekken który akurat sie skiepscił, czy god of war
i nieobiektywnie sentymentem do sony oraz wyglądem, ps3 jest ładne, xbox mi sie nie podoba

Awatar użytkownika

PostWysłany: 09 Lut 2010, 09:08 
Cytuj:
Nie rozumiem twojej logiki, większa biblioteka gier na X360, lepszy online, tańsze oryginały, większość gier multiplatformowych wypada lepiej na Xboxie, kwestia gier to już sprawa indywidualna ja wole gry na xboxa 360 (Halo 3, GOW, Forza itp.), ale "jeśli chcesz grać w oryginały bierz PS 3" nie rozumiem.

Bibliotek gier jest większa z powodu dłuższego byty konsoli na rynku, co wcale nie oznacza że lepszych gier jest więcej. Rzadko w której grze multiplatformowej widać różnice, ewentualnie kolory, i tekstury w niektórych miejscach gdzie trzeba być zboczeńcem żeby je zauważyć lub po prostu szukać ich na siłę. O online na xa nie mam pojęcia, mam łącze 1 mb w domu i gierki online śmigają mi jak trzeba i nie muszę płacić rocznie 130 zł i do tego logować się na fałszywy adres żeby pograć online w grę na którą wydałem przed chwilą 179 zł. Microsoft ocenia piractwo w Polsce na 56%, co w sumie oznacza sukces dla nich bo konsola dobrze się sprzedaje tylko i wyłącznie dzięki piractwu. :wink:

Awatar użytkownika

PostWysłany: 09 Lut 2010, 13:08 
hmmm ale i tak mimo ze nie pogram w gad of łor to chyba łyknę xboxa. taniej....a konsola to kaprys do tego tv muszę kupić wiec wydatek jest większy...a jak bym nie kupił zabawki to bym dalej nogi dziara ;) z 2 strony wczoraj ziomek powiedział mi zebym wydzierał xboxa będę miał i dziarę i konsole hehe

co do płacenia to mam juz tyle lat ze stac mnie na orginal. :wink: a co do grania online to sie zobaczy

do Xów pytanie...wczoraj usłyszałem ze przy 32 calach mam brac HD REDiii bo i tak nie będę widział ł różnicy redi czy fulll. (jakiś konkretny model LCD? PLAZMA?)

ja generalnie od wielu lat nie grałem w nic poza falloutem 1 i 2 ;) wiec jak mam okazje to z gratisowych pieniędzy kupie zabawkę. bo jak pomyślałem nad nowym kompem to pomysł wydałmi sie kiepski.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz Forum hard|core.pl Strona główna » forum » Rozmowy na poziomie Idź do strony Poprzednia  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna

Statystyki

Użytkownicy przeglądający to forum: bakumastah, fucktokill, gniazdo.perkoza, majtek, maniak, oipunk80, Panda, Pip, pozer, RVCHL, Sunday, xatex oraz 17 gości

Szukaj:
Skocz do: